Asics Gel Lyte 3 Dames Zwart

General Topics and Introductions

Moderators: mgmirkin, Moderators

Post Reply
sooo
Reanimator
Reanimator
Posts: 191
Joined: Wed Dec 02, 2015 1:59 am

Asics Gel Lyte 3 Dames Zwart

Post by sooo »

Jordan Brand is niet het enige iconische sneaker label dat dit jaar een mijlpaaljubileum viert. Om de 20ste verjaardag van de Air Max 95 te herdenken, zal Nike een van de meer geliefde colorways van het klassieke silhouet retro.

Met Future's Dirty Sprite 2 overal sprekende sprekers overal, kon Asics Gel Quantum 360 Damen Nike niet meer gepast hebben om wat paarse spullen te gieten en de "Grape" iteratie van de Air Max 95 terug te brengen. Voor deze go-around is de AM 95 " Druif "zal uit de kluis springen met Nike Roshe Run Mujer Floral wat lichtere tinten dan de originele versie. De sneaker is voorzien van een grijs-gekleurde verloop bovenkant, aangevuld met een witte middelzool, en paarse accenten op de tong, oogleden, Nike Roshe Run Dames Zwart en Swoosh logo geplaatst net onder de enkel. Levendige Emerald Green details kunnen ook vooral gevonden worden aan de binnenkant van de Airbubble, evenals op de tong en hiel van de komende Air Max Asics Gel Lyte 3 Mujer 95 release.

Deze keer is de klassieke Nike Air Max 95 volledig gekleed in een Grey-based bovenkant met witte contrasterende details over, evenals zijn middelzool. Geconstrueerd met een mix van nubuck en gaas, is de schoen afgewerkt met een zwarte rubberen zool.

De Nike Air Mx 95 is gelanceerd in een handvol kleurenwegen die 2017 voor een klassiek model in een goede start hebben gekregen. Nu lanceert het merk iets vergelijkbaar met wat we hebben gezien, Asics Gel Lyte 3 Dames Zwart de Nike Air Max 95 'Triple White'.

Hoewel deze Nike Air Max 95 een overheersende witte bouw heeft, komen ze ook met accenten van Pure Platinum, maar geven ze nog steeds de White look. Nike Air Max 90 Donne Rosa Gemaakt met kunststof en gaas over de bovenkant, terwijl het zichtbare Air Max-apparaat intact is. Het africhten van de look is Wit over de middelzool en de zool.

Er kan nooit genoeg Nike Air Max Nike Roshe Run Femme Noir 95 releases zijn en Nike Sportswear is in mei nog een paar aan het vallen. Getoond is de Nike Air Max 95 'Liquid Lime', dat is een exclusieve release van vrouwen.
Post Reply